Contacteer ons

Afvoergoten op maat

Ben je op zoek naar afvoergoten op maat? Kom langs bij Scheerlinck bv in Geraardsbergen. Je vindt bij ons een groot aanbod afvoergoten in duurzame materialen en een uitgebreid assortiment hulpstukken, eindplaatjes, afvoerputten en andere accessoires. Daarmee stel je in geen tijd de perfecte oplossing op maat van jouw vraag samen. Daarnaast kun je ook bij ons terecht voor bouwadvies op maat en een compleet aanbod doe-het-zelf-materiaal en -gereedschappen. Kortom, bij Scheerlinck bv vind je alles wat je nodig hebt voor jouw bouwproject.

Ruim aanbod

Topservice

Verschillende soorten en stijlen

Perfecte afwerking

Welke afvoergoot kiezen?

Er zijn afvoergoten in verschillende breedtes en belastingklassen. Welke je precies nodig hebt, hangt af van de precieze gebruiksomstandigheden. Moet er veel of weinig water afgevoerd worden? Heb je afvoergoten nodig voor je terras of net voor een parkeerterrein?

Ons gamma bestaat uit afvoergoten van verschillende breedtes en dieptes. Er zijn 4 belastingklassen uit voorraad beschikbaar.

Scheerlinck BV belastingklasse A15 Deze zijn geschikt voor groenzones of plaatsen die enkel toegankelijk zijn voor voetgangers en fietsers.
Scheerlinck BV afvoergoten belastingklasse B125 Dit type afvoergoten is geschikt voor parkings voor personenwagens en plaatsen toegankelijk voor personenwagens aan matige snelheid.
Scheerlinck BV afvoergoten belastingklasse C250 Deze worden gebruikt voor voetgangersstraten en parkings. Ook voor plaatsen waar personenwagens en lichte vrachtwagens aan matige snelheid voorbijkomen.
Scheerlinck BV afvoergoten belastingklasse D400 Heb je afvoergoten nodig voor dwars over en langs de weg? Dan kies je voor belastingklasse D400.

Hulp nodig bij de juiste keuze? We helpen je graag en brengen je in contact met een erkend vakman.

De perfecte look voor jouw tuin

Ons gamma omvat afvoergoten voor elke toepassing en bovendien vind je dankzij ons ruim aanbod roosters ook steeds een oplossing die perfect past bij jouw tuin. Heb je een landelijke tuin? Een strakke en moderne tuin? Bij Scheerlinck BV vind je steeds een oplossing die perfect past bij jouw tuin.

Scheerlinck bv Euroline Galva afvoergoot rooster verzinkt staal

Afvoergoot Euroline Galva rooster in verzinkt staal

Scheerlinck bv Euroline antraciet afvoergoot poederlak

Afvoergoot Euroline antraciet rooster poederlak

Scheerlinck bv Euroline Natural grey afvoergoot poederlak

Afvoergoot Euroline rooster natural grey poederlak

Scheerlinck Bv Euroline shadow grey afvoergoot poederlak

Afvoergoot Euroline rooster shadow grey poederlak

Scheerlinck bv Euroline discreet inox afvoergoot

Afvoergoot Euroline discreet inox

Scheerlinck bv Yucon Fastdrain discreet afvoergoot geannodisseerd aluminium

Yucon Fastdrain discreet geannodiseerd aluminium

Scheerlinck Bv fijne afvoergoot rooster aluminium

Slimline fijne afvoergoot rooster in aluminium

Scheerlinck bv slimline fijne afvoergoot zwart rooster

Slimline fijne afvoergoot zwart rooster

Scheerlinck bv Gala G100 afvoergoot rooster verzinkt staal

Afvoergoot Gala G100 rooster verzinkt staal

Scheerlinck bv large afvoergoot maasrooster verzinkt staal

Afvoergoot Gala G100 maasrooster verzinkt staal

Scheerlinck bv large afvoergoot maasrooster verzinkt staal

Afvoergoot large maasrooster verzinkt staal

Scheerlinck bv Voronoi afvoergoot gietijzer rooster

Afvoergoot Voronoi rooster in gietijzer

Scheerlinck bv Euroline microgrip rooster antislip kunststof

Afvoergoot Euroline microgrip antislip rooster kunststof

Scheerlinck bv galaline afvoergoten antislip kunststof

Afvoergoot Galaline antislip rooster kunststof

Scheerlinck bv Multidrain afvoergoten rooster gietijzer

Afvoergoot Multidrain rooster gietijzer

Vraag naar ook naar ons aanbod hulpstukken, eindplaatjes, afvoerputten en andere accessoires.

Neem contact op of kom langs in onze toonzaal

  Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA. Het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

  Afvoergoten op maat? Ruime keuze bij Scheerlinck bv

  Ben je op zoek naar afvoergoten op maat? Kom langs bij Scheerlinck bv in Geraardsbergen. Je vindt bij ons een groot aanbod afvoergoten in duurzame materialen. Daarnaast kun je ook bij ons terecht voor bouwadvies op maat en een compleet aanbod doe-het-zelf-materiaal en -gereedschappen. Kortom, bij Scheerlinck bv vind je alles wat je nodig hebt voor jouw bouwproject.

  Waarom kiezen voor afvoergoten op maat van Scheerlinck BV?

  Bij Scheerlinck BV sta jij centraal. Je kunt hier dan ook rekenen op een persoonlijke service en advies op maat. Specifiek voor onze afvoergoten op maat kiezen we bovendien steeds voor materialen met een lange levensduur die eenvoudig te installeren zijn. En we letten er natuurlijk ook op dat een efficiënte waterafvoer steeds gegarandeerd is.

  Ons gamma bestaat uit verschillende soorten afvoergoten in uiteenlopende groottes, afwerkingen en belastingsklasses. Bovendien hebben we voor elk type ook steeds de bijhorende hulpstukken, eindplaatjes en andere accessoires en omvat ons assortiment ook een ruim aanbod afvoerputten. Zo kunnen we je steeds een oplossing bieden die perfect beantwoordt aan jouw behoeften.

  Scheerlinck BV: jouw partner voor afvoergoten en meer

  Gevelstenen of dakpannen, stabilisé, chape of droge beton, tegels, materialen voor je terras of oprit? Een kraan nodig voor op je bouwwerf? Bij Scheerlinck staan we steeds voor je klaar met raad en daad. Wist je trouwens dat je op onze website ook heel wat tools vindt, waarmee je zelf heel eenvoudig kunt berekenen hoeveel stenen, tegels of beton je nodig hebt?

  Ben je dus op zoek naar een leverancier voor afvoergoten op maat? Reken dan op Scheerlinck BV. Onze specialisten helpen je graag bij je keuze van een oplossing die het perfecte antwoord is op jouw vraag. We zijn dan ook niet zomaar een leverancier, veel meer dan dat zijn we de betrouwbare partner voor jouw bouwproject van A tot Z.

  Kom eens kennis maken. Dan gaan we samen op zoek naar de antwoorden op al jouw bouwvragen.

  Privacy voorkeuren
  Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.