Contacteer ons

Scheerlinck bv: jouw bouwmaterialen winkel!

Ben jij op zoek naar hoogwaardige bouwmaterialen? Winkel dan tegen een budgetvriendelijke prijs met het grote aanbod bij Scheerlinck bv in Geraardsbergen. Betonblokken, zand, grind, hout,… Het zijn maar enkele voorbeelden van het enorme assortiment in ons magazijn. Perfect leverbaar wanneer jij dat wil. Naast onze producten kun je bij Scheerlinck bv al jaar en dag terecht voor bouwadvies volledig op maat en staan wij je bij met de ondersteuning van jouw (toekomstig) bouwproject.

Ruim aanbod

Topservice

Bij jou geleverd

Advies op maat

Voor elk project de juiste bouwmaterialen? Winkel bij Scheerlinck bv!

Begin je binnenkort aan een grootschalig bouwproject of start je met renoveren? En weet je niet waar je moet beginnen? Scheerlinck bv in Geraardsbergen is de ideale bouwmaterialen winkel. Of je nu bezig bent met een volledige nieuwbouw of kleinere doe-het-zelf projecten, wij hebben de juiste onderdelen en expertise om je daarbij te begeleiden.

In onze bouwmaterialen shop in Geraardsbergen vind je onder meer:

 • Zand en grind: van porfierzand tot siergrind
 • Constructiehout: OSB, Betonplex, MDF en meer
 • Glas- en rotswol, XPS, PUR, …
 • Siliconekits, lijmkits, voegsel, handmachines (boor- en slijpmachines)
 • Buizen: PVC-, kabel- en drainagebuizen
 • En nog veel meer

Alles is makkelijk af te halen bij ons in Geraardsbergen. Heb je zelf geen transportmogelijkheden? Geen nood! Wij leveren met onze eigen vrachtwagens.

Bouwmaterialen op maat nodig?

Een gebouw dat in de steigers staat, vraagt veel werk en materialen. Daar helpen wij graag bij. Naast een bouwmaterialen winkel kun je bij ons ook terecht voor tegels, terrassen en opritten.

Ben je momenteel actief op een bouwwerf en heb je een kraan nodig? Daarvoor kan je ook bij onze dienst kraanverhuur terecht. Op onze website kan je onze soorten kranen bekijken en hen inhuren voor jouw bouwproject.

Neem contact op of kom langs

  Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA. Het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.
  Privacy voorkeuren
  Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.