Contacteer ons
advertentie-Euroroof-1080x1080px
Recticel Insulation lanceert Euroroof
Het all-in-one pakket voor hellende daken

Euroroof, de nieuwste isolatieplaat van Recticel Insulation voor hellende daken is beschikbaar in een handig all-in-one pakket bestaande uit Euroroof isolatieplaten, Rectivent onderdakfolie en Rectifix schroeven. De platen zijn beschikbaar in 2 handige afmetingen (1200 x 1200 mm en 2400 x 1200 mm) waardoor je het snijafval op de werf kunt beperken. Rondom zijn de platen afgewerkt met een tand-en-groefsysteem. De Euroroof platen zijn beschikbaar in diktes 100 mm, 120 mm en 140 mm die uit voorraad leverbaar zijn.

 

Ontdek hier de technische gegevens :

 

Tijdelijke actie bij lancering

Bij de lancering van deze nieuwe isolatie voor hellende daken (sarking systeem), hoort een leuke actie! Wie als aannemer minimum 100 m² Euroroof aankoopt in pakket (inclusief Rectivent onderdakfolie en Rectifix schroeven), ontvangt een gratis gepersonaliseerde werktenue. Deze bestaat uit 2 kwalitatieve hoodies en t-shirts (met Recticel logo en bedrijfsnaam van de aannemer). Deze actie is geldig vanaf 11 januari 2021 tot einde voorraad. Wacht dus niet langer !

Privacy voorkeuren
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.