Contacteer ons

Stabilisé, prijs en offerte bij Scheerlinck aan te vragen!

Scheerlinck is jouw bouwpartner voor opritten, paden en andere bouwprojecten. Voor men van start kan gaan, dient er vaak een mooie stabilisé laag aangelegd te worden. De stabilisé prijs is bij ons opgemaakt met oog voor factoren als de kwaliteit en de omgang van het project. Vraag vandaag nog jouw offerte aan!

Rijnzand of breekzand

Topservice

Bij jou geleverd

Handige berekentool

Vul hieronder jouw afmetingen in

Resultaat

Vul de velden in.

Kies nu voor jouw perfecte stabilisé, prijs en offerte bepreekbaar!

Hoewel het verleidelijk kan zijn om te kiezen voor de goedkoopste optie, kan dit op lange termijn leiden tot problemen en extra kosten als gevolg van verzakkingen of gebreken in de stabiliteit.

Om meteen goed je bouwproject op te starten is het van belang om te kiezen voor een stabilisé van topkwaliteit omdat dit uiteraard bijdraagt aan de stabiliteit en duurzaamheid van je project. Er zijn verschillende prijzen mogelijk, die vertrekken bij de goedkoopste optie tot de betere materialen en iets duurdere opties.

Bij Scheerlinck kan je kiezen uit 2 soorten stabilisé voor de chape:

  • Rijnzand (uit rivieren, scherpe zandsoort)
  • Breekzand (uit gemalen steen, grove korrels)

Alles is makkelijk af te halen bij ons in Geraardsbergen. Heb je zelf niet de mogelijkheid om met je eigen transport te komen? Geen zorgen! Wij kunnen het ook voor jou leveren.

Naast Stabilisé ook andere bouwmaterialen bij Scheerlinck bv!

Een bouwproject heeft meer bouwmaterialen nodig dan alleen stabilisé. Daar begint het nog maar. Ook voor je andere bouwfases en -plannen biedt Scheerlinck jou een uitgebreid gamma van hulpmiddelen aan. Zo kan je bij ons onder andere ook terecht voor  tegels, terrassen en opritten.

Heb je momenteel een groot bouwproject aan de gang en heb je een kraan nodig? Die kan je bij ons huren als je doorklikt naar dienst kraanverhuur. Daar kan je kijken welke soort kranen jij nodig hebt en ze makkelijk inhuren.

Neem contact op of kom langs

    Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA. Het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.
    Privacy voorkeuren
    Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.